Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2015 El Palau de Congressos acull un seminari sobre les relacions conflictives a l'empresa

El Palau de Congressos acull un seminari sobre les relacions conflictives a l'empresa

El Palau de Congressos acull un seminari sobre les relacions conflictives a l'empresa

01/07/2015

 

El pròxim dimecres 8 de juliol, de 9 a 16.30 hores, la Asociación para el Progreso de la Dirección (APD) durà a terme al Palau Firal i de Congressos de Tarragona un seminari dedicat a les relacions conflictives dins l’empresa.

Tino Prat, empresari de multinacionals i empreses familiars amb més de 35 anys d’experiència, serà l’encarregat d’impartir el taller “¿Cómo tratar con gente difícil?” organitzat per l’APD. Tino Prat és el creador del “Mapa del Conflicte”, que denomina Conflict Mentoring®, un mètode que demostra com la rendibilitat d’una empresa depèn directament del grau de maduresa entre les relacions dels seus integrants. Al contrari que els mètodes de resolució de conflictes tradicionals, el Conflict Mentoring® no evita, tapa o elimina el conflicte sinó que ensenya a resoldre’l amb efectivitat.

El curs està especialment pensat per a directius, directors generals, directors comercials i responsables de recursos humans, responsables d’atenció al client i responsables d’equips enfocats a objectius.


Més informació i inscripcions als telèfons: 93 440 76 05 / Mòbil 600 429 859

Podeu accedir al programa del seminari en aquest enllaç


Segells de reconeixement d’administració oberta