Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2019 La 8a Jornada de Tarragona Impulsa oferirà inspiració i perspectives per fomentar l’emprenedoria i l’ocupació

La 8a Jornada de Tarragona Impulsa oferirà inspiració i perspectives per fomentar l’emprenedoria i l’ocupació

La 8a Jornada de Tarragona Impulsa oferirà inspiració i perspectives per fomentar l’emprenedoria i l’ocupació

L’acte, amb el títol “Supera els teus límits”, tindrà lloc aquest dijous a la Sala Euthyches del Palau de Congressos
12/12/2019

La 8a Jornada de Tarragona Impulsa vol convertir-se en una porta oberta per formar-se, trobar feina o emprendre. Sota el títol “Supera els teus límits”, la Sala Euthyches del Palau de Congressos acollirà avui dijous, 12 de desembre, una nova edició d'aquesta jornada anual, que pretén proporcionar idees i experiències per millorar la trajectòria professional dels assistents.

Durant tot el matí, diferents professionals posaran l'accent en aspectes com superar la dispersió, millorar l’autoconfiança o determinar les característiques de la pròpia personalitat. Una taula d’experiències emprenedores consolidades permetrà conèixer casos d’èxit del territori.

Entre els ponents destaquen el conferenciant i psicòleg Alfonso Alcántara, que, de manera humorística, aportarà claus per superar els nostres límits professionals.

Inma Cutillas, Eva Llatser, César Piqueras i Carlos García seran alguns dels altres noms propis de la jornada, que finalitzarà amb una una sessió d’autoconeixement mitjançant la realització d’un enneagrama, una figura que agrupa la personalitat en nou estils bàsics.

Us podeu descarregar el tríptic clicant aquí.

Segells de reconeixement d’administració oberta