Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2019 La setena edició dels Premis Tarragona Impulsa acompanyen i promouen l'esperit emprenedor

La setena edició dels Premis Tarragona Impulsa acompanyen i promouen l'esperit emprenedor

La setena edició dels Premis Tarragona Impulsa acompanyen i promouen l'esperit emprenedor

Es repartiran 13.000 € entre els projectes guanyadors de les dues categories
15/04/2019

Aquest dimecres, 17 d'abril, comença el període de presentació de propostes per a la nova convocatòria dels Premis Empresa Tarragona Impulsa, que tornen a promoure l'esperit emprenedor i a donar suport a la creació de noves empreses a la ciutat.

En aquesta setena edició, els premis mantenen la voluntat d’incentivar especialment l'emprenedoria vinculada a la innovació i a àmbits estratègics com la sostenibilitat mediambiental, i a sectors estratègics com la cultura i el turisme, l'esport, la salut, l'atenció a les persones i el desenvolupament tecnològic. Es repartiran 13.000 € entre els projectes guanyadors.

Els premis mantenen la fórmula de les últimes edicions. Per aquest motiu, preveuen dues modalitats:

1. Projectes empresarials innovadors

Reconeixen iniciatives relacionades amb els àmbits estratègics de la ciutat (cultura, turisme, esport, salut, atenció a les persones i desenvolupament tecnològic) i ubicats a l'àrea d'influència de Tarragona.

Dins d'aquesta modalitat, hi ha dues categories:

a. Idees empresarials: dirigida a aquells projectes que encara no hagin iniciat la seva activitat en el moment de presentar la seva candidatura.

b. Empreses de menys de tres anys: adreçada a empreses de fins a 50 treballadors.

En cada categoria hi haurà un primer premi, de 3.000 €, i dos accèssits de 1.500 €.

2. Premis a la promoció de l’emprenedoria per a centres educatius

Es premiarà amb 1.000 € i un diploma acreditatiu el millor programa educatiu que promogui l’esperit emprenedor i/o contribueixi a millorar la formació de l’alumnat en l’àmbit de la creació d’empreses. La categoria està adreçada a centres d’educació secundària i postobligatòria (ESO, batxillerat i FP), amb domicili social al municipi de Tarragona.

En l'edició de 2018, es van presentar vint-i-set projectes: vint-i-dos en la categoria de projectes empresarials i els cinc restants en la de centres educatius.

La data límit de lliurament de sol·licituds és el dilluns 13 de maig. Per a més informació i per conèixer les bases completes, es pot consultar la pàgina web de Tarragona Impulsa.

Segells de reconeixement d’administració oberta