Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2021 Gairebé 80 comerços i 18 comparses participen al nou concurs d'aparadors del Carnaval de Tarragona

Gairebé 80 comerços i 18 comparses participen al nou concurs d'aparadors del Carnaval de Tarragona

Gairebé 80 comerços i 18 comparses participen al nou concurs d'aparadors del Carnaval de Tarragona

Els establiments lluiran les disfresses durant tot el cap de setmana i intentaran captar l'interès del jurat i del vot popular
Gairebé 80 comerços i 18 comparses participen al nou concurs d'aparadors del Carnaval de Tarragona Paradistes del Mercat Central de Tarragona disfressats pel Carnaval de l'any 2020. Foto: David Oliete.
12/02/2021

La nova campanya de Comerç Festiu, aquesta vegada coincidint amb el Carnaval i organitzat per les conselleries de Festes i Comerç de l’Ajuntament, amb el suport de la VIA-T i Mercats de Tarragona, ha estat un autèntic èxit de participació: 79 comerços —53 botigues i 26 parades dels mercats— no s’ho han volgut perdre i no només participen amb la il·lusió de guanyar, sinó que alhora han guarnit la ciutat. En la majoria de casos les disfresses que llueixen als aparadors provenen de 18 de les comparses de la festa. La iniciativa compta amb dos concursos en paral·lel, un de comparses i comerços (Comerç Festiu Comparsero) i l’altre de comerços sols (Comerç Festiu Single).  

La consellera de Comerç, María José López, ha volgut apuntar que "estem molt contents de l'acollida que ha tingut el concurs de Comerç Festiu", un projecte en el qual, segons ha destacat la consellera "tornem a unir esforços per ajudar els comerços i restauradors de la ciutat per tal de dinamitzar els carrers i els mercats", aquesta vegada amb l'esperit del Carnaval.

A partir d’aquest mateix divendres i durant tot el cap de setmana, el jurat visitarà totes les propostes participants. El veredicte es farà públic el dimarts 16, a les 20 h, a través de les xarxes socials. En total es contemplen deu premis per a cadascuna de les categories: premi satíric, premi divertit, premi original, premi tarragoní, premi artesanal, premi millor vestuari, premi millor maquillatge i perruqueria, premi Brilli-brilli, premi gastronòmic i premi coreografia. 

El concurs també preveu la modalitat de vot popular. Es pot votar el millor comerç festiu en les modalitats single o comparsero a partir del 14 de febrer a les 20 hores i fins al dia 16 de febrer a les 15 hores. Els enllaços per votar són els següents:

Consulteu la relació de comerços participants i les bases del concurs al web del Carnaval de Tarragona.

Segells de reconeixement d’administració oberta