Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2012 S'ha constituit la comissió representativa del Pla Educatiu d'Entorn de Tarragona

S'ha constituit la comissió representativa del Pla Educatiu d'Entorn de Tarragona

S'ha constituit la comissió representativa del Pla Educatiu d'Entorn de Tarragona

Aquesta Comissió és l’òrgan de representació i decisió del PEE, i és la responsable de dissenyar i fer el seguiment del Pla.
S'ha constituit la comissió representativa del Pla Educatiu d'Entorn de Tarragona Reunió de la Comissió del PEE de Tarragona
22/11/2012

 

L'acte de constitució de la Comissió Representativa-Institucional del PEE de Tarragona va tenir lloc el passat  dimarts dia 20 de novembre. El darrer Conveni, formalitzat entre el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Tarragona, va ser signat el mes d’octubre per la consellera d’Ensenyament de la Generalitat, Irene Rigau, i l’alcalde de la ciutat, Josep Fèlix Ballesteros.

Els Plans Educatius d’Entorn són l’ instrument que ofereix una resposta integrada i comunitària a les necessitats educatives de la nostra societat, així coordinen i dinamitzen l’acció educativa dels diferents àmbits de la vida dels infants i joves.

Aquest òrgan de decisió i participació està presidit per Joan Sanahujes, conseller d'Ensenyament de l'Ajuntament, per delegació de l'Alcalde, i l'integren representants d'ambdues administracions. Per part del Serveis Territorials d'Ensenyament la vicepresidència va està delegada en l'inspector d'educació, Valero Camps. També en formen part representants dels directors dels centres escolars afectats, assessors de llengua, interculturalitat i cohesió social, AMPAs, entitats i associacions vinculades a la comunitat educativa, i altres representants d'organtizacions que la Comissió consideri adients.

En el cas de Tarragona, malgrat que es puguin fer activitats generalitzades en el conjunt de la ciutat, les actuacions més destacades es localitzen preferentment en el barris de Sant Salvador, Torreforta, Campclar i Bonavista.

Malgrat que ambdues administracions aporten els seus propis tècnics i especialistes per a coordinar les activitats, així com les infraestructures necessàries (escoles, casals, instituts, etc.) el darrer conveni signat només suposa aportació econòmica per part de l’Ajuntament (inicialment al voltant de 15.000 euros). L’aportació que fins ara feia la Generalitat no està garantida en aquest nou conveni.

Segells de reconeixement d'administració oberta