Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2015 Xerrada sobre internet i els menors

Xerrada sobre internet i els menors

Xerrada sobre internet i els menors

Xerrada sobre internet i els menors Ramon Arnó Torrades, advocat especialista en aspectes jurídics de la societat de la informació.
Serà demà 3 de desembre, a les 18 hores, a l’ Institut Municipal d’Educació, i anirà a càrrec de Ramon Arnó Torrades, advocat especialista en aspectes jurídics de la societat de la informació.
02/12/2014

 

Demà 3 de desembre, a les 18 hores, a l’ Institut Municipal d’Educació, hi haurà la tercera xerrada informativa del Pati de Pares Tarraconins adreçada a donar suport i consells als pares i mares en l’educació dels seus fills. El tema a tractar és “Internet i els menors: riscos i oportunitats” i anirà a càrrec de Ramon Arnó Torrades, advocat especialista en aspectes jurídics de la societat de la informació. També és responsable jurídic i cotitular del portal La Família Digital i autor d’”El secret de la roca sobirana.”

Amb les xerrades també es pretén que siguin punts de trobada on compartir diferents experiències i resoldre dubtes a partir les intervencions dels assistents.

La següent xerrada serà el 14 de gener, a les 18 hores, al Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau, i porta per títol: “Mengem bé? Ens movem prou? Invertim en salut!
organitzada pel Club dels Tarraconins, Ajuntament de Tarragona.

Comparteix

arxivat sota: , , ,
© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat