Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2022 Dues representants del Consell d'Infants de Tarragona participen a l'Assamblea extraordinària del CNIAC

Dues representants del Consell d'Infants de Tarragona participen a l'Assamblea extraordinària del CNIAC

Dues representants del Consell d'Infants de Tarragona participen a l'Assamblea extraordinària del CNIAC

Mireia Mejías i Avril Franch van treballar en les comissions i grups de treball, reunits aquest cap de setmana a Barcelona
04/04/2022

La Mireia Mejías i l'Avril Franch, representants del Consell d'Infants de Tarragona al Consell Nacional de la Infància i l'Adolescència de Catalunya (CNIAC), van assistir a les colònies de l'Assemblea Extraordinària del CNIAC que es va celebrar a l'alberg Barcelona Xanascat, aquest passat cap de setmana, de l'1 al 3 d'abril de 2022.  

Les membres del Consell d’Infants de Tarragona van treballar en les comissions i els grups de treball juntament amb tots els membres representants dels consells de participació de tota Catalunya. Entre els temes que s'han organitzat i preparat, destaquen: una neteja de platges per complir amb el compromís amb l'Agenda 2030 i el Congrés Nacional d'infants i adolescents pel 20 de novembre. També ens van reunir amb representants de l'Agenda Urbana Catalana, amb els quals van parlar de com s'imaginen els infants i adolescents les ciutats l'any 2050. 

Consell Municipal d’Infants 

El Consell Municipal d’Infants és un òrgan de participació infantil. Un espai on els nens i nenes de la ciutat poden exercir el seu dret, com a ciutadans que són, a reflexionar, expressar la seva opinió, debatre, prendre decisions i elevar al Plenari Municipal les seves propostes, a fi de contribuir a millorar aquells aspectes de la seva ciutat que considerin necessaris. 

Segells de reconeixement d'administració oberta