Esteu aquí: Inici Educació Petita infància Llars d'infants Llars d'Infants municipals Notícies 2023 Jornada comunitària a la Llim El Ninot

Jornada comunitària a la Llim El Ninot

Jornada comunitària a la Llim El Ninot

Les famílies van aportar diversos plats tradicionals de les seves cultures i van fer la plantada de les jardineres, de l’hort i del pont vegetal.
25/04/2023

Dilluns dia 24 d’abril s’ha celebrat, a la Llar d’Infants el Ninot, una jornada comunitària amb la participació de les famílies i la col·laboració de les alumnes de Cicle Superior de l’Institut Vidal i Barraquer.

El ja tradicional berenar multicultural que se celebra per la diada de Sant Jordi i que aquest any, al ser festiu, s’ha celebrat en aquest dia, també va formar part de la jornada. Les famílies van aportar diversos plats tradicionals de les seves cultures.

A més a més, es va fer la plantada de les jardineres, de l’hort i del pont vegetal, que es va inaugurar fa uns mesos. Les alumnes del Vidal i Barraquer, que han desenvolupat un projecte sobre el pati de la Llar, van crear diferents espais, com ara un chill-out i un racó de transvasaments.

Durant la resta de setmana, les famílies s’han organitzat per anar a explicar a la Llar diferents contes en l’idioma propi de la seva cultura.

Ambdues activitats responen als desigs de les famílies recollits durant la fase de somnis com a comunitat d’aprenentatge:

  1. Conèixer altres cultures de la llar i els idiomes propis.
  2. Posar més flors al pati.
Segells de reconeixement d'administració oberta