Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Empresa Programa EXPLORER

Programa EXPLORER 2019

El programa EXPLORER (evolució del YUZZ), liderat  al  Space Tarragona per l’Ajuntament de Tarragona, la Universitat Rovira i Virgili i el Centro Internacional Santander Emprendimiento (CISE), té com a objectiu formar  joves de la província de Tarragona per tal que les seves idees  innovadores i de base tecnològica puguin esdevenir projectes empresarials reals.

Es tracta d’un programa formatiu de cinc mesos de durada en què 40 joves d’entre 18 i 31 anys reben formació, assessorament i suport  multidisciplinari per desenvolupar  i validar el seu projecte empresarial. El centre de Tarragona s’ubica al Tarragona Impulsa.

Més enllà de l’aprenentatge adquirit, els joves  que hi participi també opten a un premi en l'àmbit local que consisteix en un viatge a Silicon Valley (Califòrnia, EUA) per conèixer de primera mà el principal referent internacional en innovació a banda de 3.000€ pel primer projecte classificat ,així com dos accèssits de 1.500€. I, a més, en l'àmbit nacional, tres projectes estan premiats amb 30.000 € per al primer premi, 20.000 per al segon i 10.000 per al tercer.

 

Aquest any 2019 els projectes premiats en la 7a edició del programa Explorer han estat els següents:

  • El projecte millor valorat de Tarragona Explorer Space 2019 és Aliconnector, liderat per Juan Pablo Muñoz Franco, que rebrà un premi que inclou 3.000€, assessorament tècnic al llarg de tres anys i un viatge a Silicon Valley, el major ecosistema d’innovació del món. Aliconnector és una agència que ajuda a petites i mitjanes empreses per accedir a les cadenes globals de valor i als mercats internacionals.
  • La finalista del premi ‘Woman Explorer Award , emprenedoria en femení’ és la Paula Bertomeu Sancho, amb el projecte Keep In Touch. Keep in Touch es basa a oferir solucions digitals al col·lectiu de persones grans, familiars i cuidadors per potenciar la millora en la seva qualitat de vida.
  • El finalista del ‘Premi d’innovació Disruptive Technology Explorer Award  és l’Aitor Cortés  González amb el projecte Revel que es presenta enfocat al desenvolupament de sistemes telemètrics per al control i anàlisi de l’estrès i ansietat dels jugadors professionals dels E-Sports.

 

 

 

Segells de reconeixement d’administració oberta