Esteu aquí: Inici Formació A distància

A distància

Formació on-line (Aula Mentor)

 

Què és l'Aula Mentor?

Aula Mentor és un sistema de formació oberta, lliure i a distància a través d’Internet amb una àmplia oferta formativa (més de 150 cursos) que et permeten formar-te en diferents àmbits (empresa, informàtica, social i sanitari, turisme, medi ambient, etc.) per actualitzar la teva qualificació professional o coneixements de cultura general. L’Aula Mentor de Tarragona neix fruit d’un conveni de col·laboració entre el Ministeri d’Educació i l’Ajuntament de Tarragona.

Oferta de cursos

 

Matriculació

La matrícula a l'Aula Mentor està permanentment oberta i es pot realitzar qualsevol dia de l’any excepte al mes d’agost.

El cost de la matrícula per a un curs és de 48 euros, xifra que dóna dret a dos mesos de curs (60 dies) i a presentar-se a dues convocatòries d’examen. Si en aquest temps no has finalitzat la formació pots realitzar les recarregues de matrícula que necessitis. Cada recàrrega té una durada de 30 dies i un import de 24 euros.

La durada del curs dependrà del ritme de treball de cada alumne.

Inscripció

 

Horari de l'aula

Si no disposes d’ordinador o connexió a Internet, l’Ajuntament de Tarragona t’ofereix un espai on disposaràs dels recursos que necessitis per fer la teva formació. L’Aula Mentor Tarragona està unbicada a Tarragona Impulsa, avinguda Vidal i Barraquer s/n, magatzem 1 (M1) 2on pis  (edifici La Tabacalera)  de Tarragona. El seu horari és dimarts i dijous de 13 a 15 h i els divendres de 9 a 13.

Convocatòries d'exàmens

En finalitzar el curs podràs realitzar una prova final presencial per obtenir el Certificat d’Aprofitament.  Necessitaràs la prèvia autorització del tutor o tutora per fer aquest examen. En cas de no superar la primera prova, tens dret a presentar-te dos cops més.

Actualment aquestes dates no són definitives a causa de les mides de seguretat del COVID-19

Nº Convocatòria Mes/Any Dies Data límit entrega d’exercicis
       
130 febrer del 3 al 7 22 de gener
131 abril del 16 al 24 6 d'abril
132 juny del 1 al 5 20 de maig
133 octubre del 28 (sept) al 2 (oct) 16 de setembre
134 desembre del 30 (nov) al 4 (des) 27 de novembre

 

Més informació

    • Al telèfon 977 24 36 09 (actualment no disponible)
    • A l'adreça electrònica ayuntamiento.tarragona@aulamentor.es
    • A Tarragona Impulsa, avinguda Vidal i Barraquer s/n, magatzem 1 (M1), 2on pis, 43005 Tarragona (edifici La Tabacalera)

 

Els cursos estan dirigits a tots els públics, tant a persones aturades com a persones que estiguin treballant. En tractar-se de cursos en línia, cada persona pot adaptar l'horari en funció de les seves necessitats, obligacions, horaris...

Aquesta formació es realitza en col·laboració amb el Ministeri d’Educació a través del projecte Aula Mentor.

 

 

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat