Esteu aquí: Inici Cooperació Notícies

Notícies

Notícies de Cooperació

Coherència de polítiques: més enllà de la cooperació

21/06/2021 - La incoherència forma part de l’acció pública igual que a nivell individual. El reconeixement i la consciència d’aquesta incoherència ens pot portar a una acció encaminada a reduir les contradiccions i, encara millor, a maximitzar les sinergies entre les diferents accions polítiques per assolir els objectius fixats.

Empreses i drets humans: una visió panoràmica

16/06/2021 - El debat sobre les responsabilitats de les empreses en relació amb el respecte dels drets humans no és nou, encara que ara ocupi un lloc destacat en l’agenda internacional.

Arriba el microcicle 'Empreses i drets humans'

15/06/2021 - Durant una setmana, ens descobrirà i farà reflexionar sobre les vulneracions de drets humans per part d’empreses transnacionals, a través de quatre articles d'Antoni Pigrau, Mónica Vargas, Onditz Portabella i Àlex Guillamón

Cooperació presenta la programació d'estiu amb set activitats a l'Espai la Palmera

09/06/2021 - En aquesta edició, l'eix transversal és la vulneració de drets humans per part de les empreses transnacionals

La Plaça Corsini serà aquest dissabte l'escenari de la Festa dels vint anys del Comerç Just

27/05/2021 - 20è aniversari de la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica a la ciutat de Tarragona amb el lema “Canvia el teu consum i comença a canviar el món”

Es presenta el programa del vintè aniversari de la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica

10/05/2021 - Amb motiu del 20è aniversari de la Festa del Comerç Just i la banca Ètica, enguany des de l’Ajuntament de Tarragona i la conselleria de Cooperació, s’ha volgut donar el màxim suport a la celebración.

La Conselleria de Cooperació presenta l'exposició "Viure defensant drets" al Pati Jaume I

28/04/2021 - L’exposició "Viure defensant drets" vol ser un reconeixement a totes les persones que defensen els drets humans arreu del món i a la importància de la tasca que realitzen.

Atravesadas. Feminismo e interseccionalidad

05/03/2021 - “Ser atravesadas por más de una opresión o sistema de discriminación, da lugar a diferentes representaciones de jerarquía social y justo esto es lo que debemos derrocar. La práctica de la interseccionalidad, por tanto, es una cuestión de ruptura y elaboración de nuevos discursos y estrategias políticas”.

Segells de reconeixement d'administració oberta