Esteu aquí: Inici Educació Agenda Escola de famílies Xerrada "Ens preparem per a l'escola"

Xerrada "Ens preparem per a l'escola"

L'Institut Municipal d'Educació de Tarragona (IMET) es comença a preparar per a la preinscripció escolar del curs 2023-2024. Per aquest motiu, l'Oficina Municipal d'Escolarització organitza per al dimecres 15 de febrer a les 15.15 h, la xerrada "Ens preparem per a l'escola", a càrrec del doctor en Ciències de l'Educació per la URV Josep Maria Cornadó. Aquesta xerrada està adreçada a famílies que tenen infants nascuts el 2020, que al setembre poden començar I3. També està oberta a tota la comunitat educativa de Tarragona que vulgui participar-hi.

L'objectiu d'aquest espai és poder minimitzar les preocupacions de les famílies de cara a la tria de centres educatius en la preinscripció, tot compartint les inquietuds, dubtes i reflexions, entorn a aquest moment.

L'activitat es realitzarà de forma presencial a la Sala d'actes de l'IMET i també es podrà seguir en línia tot connectant-se a l'enllaç de la sessió. La retransmissió en directe es projectarà també als Centres Cívics de Torreforta, Sant Pere i Sant Pau i Llevant.

El ponent

El ponent serà el Dr. Josep Maria Cornadó, Doctor en Ciències de l’educació per la URV, coordinador de la Prova d’Aptitud Personal (PAP) per a l’accés als graus d’educació del Consell Interuniversitari de Catalunya i col·laborador amb el Departament d’Educació. També és membre de l’equip d’experts del Servei d’Ordenació Curricular del Departament d’educació que ha elaborat els documents d’orientacions del Currículum d’educació infantil: Currículum i orientacions. Educació infantil, segon cicle. (2016) i Orientacions per a l'avaluació. Educació infantil, segon cicle. (2020)

El ponent és també autor del llibre: El treball educatiu a la primera infància. La programació com a millora de la pràctica professional. Editorial Publicia (2013) i del document sobre planificació didàctica del Departament d’Educació: Com programar a educació infantil. Deixar constància de les intencions educatives. (2019).

Fins al 2020, Cornadó ha estat responsable acadèmic dels graus de mestre de la Facultat de Ciències de l’Educació i Psicologia de la URV i professor de didàctica de l’Educació Infantil. Anteriorment, ha estat psicopedagog de l’Equip d’Orientació Psicopedagògica del Tarragonès, formador del Departament d’Educació i de l’ICE de la URV i col·laborador de revistes especialitzades d’àmbit educatiu de tot l’Estat.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Xerrada "Ens preparem per a l'escola"
Què
Xerrades i congressos
Quan
15/02/2023 15:15 to 16:30
Localització
Preu
Gratuït
Organitzat per 
Oficina Municipal d'Escolarització (OME)
Afegeix a la teva agenda...
« Juny 2024 »
Juny
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Segells de reconeixement d'administració oberta