Esteu aquí: Inici Educació Arts i educació Teatre a les escoles Oferta formativa

Oferta formativa

Oferta formativa

Foto 5Cicle Inicial i Educació Infantil

És un projecte que es va iniciar fa quatre anys i pretén incidir en aspectes com la coordinació corporal, el silenci, l’escolta, l’atenció, que més tard s’utilitzaran tant en el teatre com en els diferents processos d’aprenentatge que es van construint en l’etapa de 3 a 8 anys (EI i CI).

 

Informació projecte:https://sites.google.com/site/icenouniversitariurv/kine

Cicle Mitjà i Superior

En aquests cicles s’intenta desenvolupar, a través de les tècniques teatrals, les capacitats dels alumnes. A part dels temes artístics inherents a la matèria, es treballen conceptes com la solidaritat, la tolerància, el sentit de grup, el llenguatge, el raonament, etc. La matèria de teatre s’imparteix dins l’horari escolar.

Aula de teatre posar aquí el contingut

Formació per als professors

El servei de teatre a les escoles també realitza l'assessorament als professors, dins dels centres educatius, en fets puntuals com els festivals de nadal, la castanyada, la setmana cultural, carnaval, Sant Jordi o els festivals de final de curs.

Cursos i seminaris  adreçats a mestres i professors que vulguin ampliar les opcions pedagògiques fent servir les tècniques teatrals dins la mateixa aula. Les activitats es realitzen en col·laboració amb el Centre de Recursos del Tarragonès (CRP).

Segells de reconeixement d’administració oberta