Esteu aquí: Inici Educació Èxit educatiu Pla Educatiu d'Entorn Tarragona Participació de les famílies

Participació de les famílies

Aquests són els projectes que actualment ofereix el Pla Educatiu d'Entorn de Tarragona per potenciar la implicació de les famílies en l’educació dels fills i filles i la participació en la vida escolar.

Camins Escolars Segurs

Els camins escolars són una estratègia educativa que facilita que els infants, de manera autònoma i segura, facin a peu el camí d’anada i tornada de casa a l’escola, però sobretot fomenten els valors del respecte, la responsabilitat i la bona convivència entre tota la comunitat educativa i el barri.

Creixem en família

Espai de trobada per a famílies on desenvolupar tallers formatius en temes del seu interès. L’objectiu d’aquest espai és millorar i enfortir coneixements, eines i recursos per a l’educació i la criança dels infants.

Tallers Col·laboratius

Són una experiència basada en la metodologia d’aprenentatge i servei (APS), una proposta educativa que combina processos d’aprenentatge i de servei a la comunitat. En aquests tallers, l’alumnat de Cicle formatiu de grau mitjà (CFGM) i Cicle formatiu de grau superior (CFGS) de diferents modalitats ofereixen tallers formatius a les famílies dels centres educatius.

Matins en família

Proposta d'activitats lúdico-didactes amb famílies que giren entorn un eix temàtic. Aquestes activitats s'inicïen amb un petit recorregut de descoberta de l’entorn de la ciutat i finalitzen amb un taller.

Classes de Català

Treball col·laboratiu amb el Centre de Normalització Lingüística per tal de realitzar cursos de català inicial adreçats a les AFAs.

Segells de reconeixement d'administració oberta