Esteu aquí: Inici Formació

Formació

Tarragona Impulsa t'ofereix una àmplia oferta formativa per tal de garantir la competitivitat empresarial i la millora de l'ocupabilitat de les persones aturades i actives que s'adrecen al nostre servei.

En aquest apartat trobaràs tota l'oferta formativa programada per l'àrea de formació de Tarragona Impulsa, l’organisme de l’Ajuntament de Tarragona que t’escolta, assessora i orienta sobre com millorar la teva formació, trobar feina, obrir un negoci o consolidar la teva empresa.

 Segons les teves necessitats pots escollir el tipus de formació que t'agradaria realitzar:

 

A) Cursos de formació  

Formació ocupacional subvencionada (FOAP)

Aquestes accions formatives estan dins les accions de formació d'oferta en àrees prioritàries 2017 subvencionades pel Servei d'Ocupació de Catalunya

 1. Certificat de Professionalitat d'Activitas auxiliars de magatzem (210 + 40 h)
 2. Certificat de Professionalitat d'Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions (410 + 80 h)
 3. Certificat de Professionalitat d'Operacions auxiliars de serveis administratius i generals (430 + 40h) 
 4. Certificat de Professionalitat de Mediació comunitària (380 + 80 h)
 5. Anglès "Gestió Comercial" (240 h)

 

Una vegada finalitzat el teu certificat de professionalitat pots acollir-te al Programa Erasmus Plus KA1 (mobilitat internacional dels alumnes que participen a les formacions impartides al Tarragona Impulsa per obtenir un Certificat de Professionalitat)

 

Accions formatives del ProjecteTreball als Barris

Aquestes accions formatives estan  subvencionades pel Servei d'Ocupació de Catalunya dins el projecte "Treball als Barris i adreçat preferentment a veïns dels barris de Campclar, Part Alta i les seves corresponets zones d'influència.

 1. Operacions bàsiques de pisos en allotjaments (175h)
 2. Vigilància, seguretat privada i protecció de persones (195h)
 3. Controlador d’accés (75h)
 4. Comunicació en llengua estrangera: ANGLÈS (195h)
 5. Comunicació en llengua estrangera: FRANCÈS (195h)
 6. Comunicació en llengua catalana (inicial 60h)
 7. Operacions bàsiques de cuina (395h)

 8. Dependent/a carnisseria (175h)

 9. Dependent/a peixeteria (105h)

 10. Operacions auxiliars de magatzem (105h)

 

Cursos, jornades, càpsules formatives per ajudar-te a crear la teva pròpia empresa

En l'èxit d'una empresa jove intervenen molts factors. Per això periòdicament posem a disposició de les persones emprenedores sessions formatives. Més informació

Aquestes formacions estan subvencionades pel programa Catalunya Emprèn, amb el cofinançament de la Generalitat de Catalunya, el Fons Social Europeu i l'Ajuntament de Tarragona.

 

B) Programes de formació, orientació i ocupació

 

PROGRAMES PER A MENORS DE 30 ANYS

 

PROGRAMES PER A MAJORS DE 30 ANYS

 

C) Formació a distància

Tarragona Impulsa és un dels centres gestors del projecte Aula Mentor, iniciativa promoguda pel Ministeri d’educació, cultura i esport.

Aula Mentor és un projecte de formació a distància a través d’Internet amb una àmplia oferta de cursos que vol oferir una formació oberta i flexible dirigida a persones adultes que desitgin ampliar les seves competències personals i professionals.

Per a cada curs, els alumnes tindran a la seva disposició un tutor especialitzat que farà el seguiment de l’aprenentatge i resoldrà els seus dubtes a través del correu electrònic. L’alumne pot triar entre una àmplia oferta formativa en diferents especialitats.

Per inscripcions i més informació poden enviar una correu electrònic a ayuntamiento.tarragona@aulamentor.es

 

D) Jornades Tarragona Impulsa El Teu Projecte

Des de l'any 2012 Tarragona Impulsa oferix anualment les seves jornades dedicades al foment de l'emprenedoria, l'empresa i l'ocupació. Aquesta iniciativa, destinada a persones emprenedores, empreses, treballadors en actiu i demandants d'ocupació, té com objectiu ajudar i contribuïr en la millora professional dels usuaris a través de xerrades, ponències, debats i tallers a càrrec de professionals de l'àmbit.

 

E) Fira de Formació Professional. Camins d'FP 2018

L’Ajuntament de Tarragona ha assumit enguany el compromís d’acollir la celebració de la Fira de la Formació Professional, que tindrà lloc els propers dies 3 i 4 de maig de 2018 al Recinte Firal del Palau Firal i de Congressos de Tarragona.

La Fira serà coorganitzada per diferents entitats locals (ajuntaments de Tarragona, Reus, El Vendrell, Valls, Montblanc, el consell comarcal de la Conca de Barberà), així com també per la Diputació de Tarragona, el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya el Servei d’Ocupació de Catalunya i el Servicio Público de Empleo Estatal.

La Fira Camins d’FP 2018 Compta amb el suport del Consell Municipal de la Formació Professional i l’Ocupació de Tarragona (CMFPOT) i amb el finançament de diverses altres entitats i empreses del territori (Repsol, Port de Tarragona, Sorigué, Parc Central, Bic Graphic, Cambra de Tarragona, Europe Direct, JJMM 2018, Diari de Tarragona, Tarragona Ràdio i TAC12)

Finalment, podeu consultar l'oferta de Formació Professional dels diferents centres del Camp de Tarragona.

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat