• Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Canals RSS de l'Ajuntament de Tarragona
  • Facebook de Tarragona Cultura
  • Twitter de Tarragona Cultura
  • You Tube de Tarragona Cultura
  • Instagram de Tarragona Cultura
  • Flickr de Tarragona Cultura
Esteu aquí: Inici Cultura Art i cinema Art Centre d'Art Tarragona Exposicions

Exposicions

"What a shitshow", de Maria Montes

Al Tinglado 2, del 21 de juny fins al 25 d'agost de 2019

Imatge d'alguns dels cartells de l'exposició What a shitshow. "What a Shitshow", de la dissenyadora Maria Montes, és una exposició el fil conductor de la qual és el llenguatge, les dites populars i l’escatologia catalana com a identitats culturals. En aquesta mostra, la Maria presenta els últims cinc anys de producció artística en relació amb el fet de beure, menjar, pixar i cagar, com un conjunt d’elements que formen part d’un cicle natural i respectuós amb la terra. L'exposició es va poder veure l’estiu passat al Centre d’Art La Panera i Tarragona l’acull aquest estiu amb la voluntat d’abarcar una nova expressió artística, que destaca per la seva originalitat i narrativa plàstica.

Maria Montes és una dissenyadora i artista catalana que viu a Austràlia des de 2006. La seva obra inclou treballs de cal·ligrafia, lettering, il·lustració, disseny tèxtil i disseny de tipos. Des del seu estudi a Melbourne, Montes imparteix classes d’iniciació a la cal·ligrafia des de 2014.

Art you talking to me?

Al Tinglado 2, del 10 de maig al 10 de juny de 2019

“Art you talking to me?”, de l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació de Tarragona, és una exposició comissariada per Manel Margalef, professor de la pròpia Escola, qui ha seleccionat els 16 treballs que hi podem veure.

La mostra engloba projectes d’animació, fotografia, il·lustració, gràfica publicitària, gràfica interactiva, arts aplicades al mur i joieria. Els autors de les obres són Abel Cano, Alma Megías, Pol Masip, Ana Gómez, Mireia Martínez, Arnau Matas, Enrique Martín, Matías Cubillos, Ivan Puente, Javier Correa, Carmen Peralta, Nacho Mateu, Oriol Enguany, Pau Nogueiro, Elena Moreno i Marta Garcia.

L’exposició vol fer reflexionar al visitant amb treballs acadèmics transformats en obres expositives que mostren el camí per entendre l’art i esdevenen elements artístics en si mateixos. Podem trobar des d'una obra pictòrica clàssica a dibuixos sobre mocadors, passant per fotografies de protesta, publicitat, graffiti, audiovisuals i altres projectes sorprenents.

Comparteix

© Conselleria de Cultura, Patrimoni i Festes - Antiga Audiència, Plaça del Pallol, 3 - 43003 Tarragona

Tel. 977 296 100 - cultura@tarragona.cat

Inici - Telèfons i adreces d'interès - Contactar amb l'Ajuntament - Avís legal