Esteu aquí: Inici Cultura i festes Art i cinema Centre d'Art Tarragona Exposicions "Llibertats artístiques", de La Muntanyeta

"Llibertats artístiques", de La Muntanyeta

Al Tinglado 2, del 4 al 27 de maig de 2018

Imatge de la inauguració (Foto: Laia Marín)

El taller ocupacional Gresol, de L’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona (APPC) La Muntanyeta, va inauguar el divendres dia 4 de maig de 2018 una mostra al Centre d’Art al Tinglado 2.

L’exposició ha encetat el nou projecte DiversArt del Centre d’Art, que cada any comptarà amb la participació d’alguna de les entitats, escoles i centres d’ensenyament que treballen amb l’art com a mitjà d’expressió de les persones. Sota el títol "Llibertats artístiques", els usuaris d’aquest servei, així com l’equip de professionals que hi treballen, van presentar un seguit d’obres artístiques fruit del treball realitzat els darrers mesos. 

El Tinglado 2 acull la mostra fins al pròxim 27 de maig. Els treballs que s’hi poden veure s’han realitzat amb diferents tècniques, segons les capacitats de cada una de les persones del taller, que han trobat en l’art una forma d’expressió i comunicació.

Les obres estaran disponibles per a qui les vulgui adquirir a través d’un donatiu. Aquesta recaptació de fons solidària servirà per finançar les activitats i teràpies de l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral.

Segells de reconeixement d’administració oberta