Esteu aquí: Inici Cultura i festes Art i cinema Centre d'Art Tarragona Exposicions “Narratives particulars” Pere Español

“Narratives particulars” Pere Español

Al Tinglado 2 del 28 de març al 5 de maig del 2019

“Narratives particulars”, de Pere Español, va recollir les obres més destacades que ha produït l’artista Pere Español entre els anys 2013 i el 2019. L’autor, natural de Valls i actualment veí de Tarragona, és un autor multidisciplinari que treballa sobre diferents tècniques artístiques; les seves obres van a cavall entre la il·lustració, la pintura i l’escultura, etc. Ha realitzat nombroses exposicions pictòriques tant individuals com col·lectives, també ha participat en instal·lacions per accions dramàtiques i ha elaborat escenografies de teatre.

La temàtica de l’exposició i els grans protagonistes van ser personatges inquietants que miraven d’establir un diàleg amb l’espectador; es podia dividir en dos grans pols: la trama s’enfocava en un relat fictici, i de forma semblant, també incidia en la narrativa personal. Per aquest motiu, l’espai expositiu del Tinglado es va dividiir en tres estances i en sis àmbits per acollir l'obra, dins d'un paràmetre de temps que començava l'any 2013 i que arribava fins a l’actualitat, de manera que, així, es va poder veure l’evolució de l’obra de Pere Español i com els personatges han anat canviant amb el pas del temps i la maduració de l’artista.

La mostra va ser comissariada per Aureli Ruiz dins del projecte “Trajectòria” del Centre d’Art de l’Ajuntament de Tarragona i va comptar amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat i el Port de Tarragona.

 

Exposició subvencionada pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

Segells de reconeixement d’administració oberta