Esteu aquí: Inici Educació Èxit educatiu

Èxit educatiu

Acompanyament a l'èxit educatiu

Respira i aprèn

RESPIRA I APRÈN és un projecte d’assessorament a les escoles i llars d’infants de la ciutat, al voltant de tres aspectes del treball escolar:

  • Maduració, relaxació i atenció: a través de la combinació d’exercicis motrius i la respiració s’afavoreix la maduració de les connexions interhemisfèriques, la relaxació i la capacitat d’enfoc i l’atenció. Aquesta proposta acompanya l’etapa 0-7 anys.
  • Lectoescriptura: el treball se centra en identificar aquells aspectes que dificulten o bloquegen l’assoliment de la fluïdesa lectora i de la comprensió lectora adient a cada nivell escolar. Aquesta proposta acompanya l’etapa 6-12 anys.
  • Dinàmiques a l’aula: es proposen materials i dinàmiques que orientin i complementin activitats d’aprendre a aprendre, motivació i benestar emocional. Aquest assessorament es concreta amb cursos de formació per al professorat i l’acompanyament als mestres en la seva posada en pràctica a les respectives escoles.

MÉS INFORMACIÓ

Abandonament escolar

Mapa de recursos per a joves en risc d'abandonament escolar prematur

Amb l'objectiu de reforçar l'Orientació Educativa i reduir l'índex d'Abandonament Escolar Prematur, us facilitem un Mapa de Recursos que pretén mostrar les alternatives de formació existents al municipi per a joves que:

  • Han finalitzat l'etapa d'educació obligatòria sense aconseguir certificar l'ESO.
  • Han finalitzat l'etapa d'educació obligatòria i han aconseguit certificar l'ESO però decideixen NO continuar en el sistema educatiu a través dels CFPM o Batxillerat.

Accediu al PDF interactiu:

Mapa de recursos abandonament escolar prematur

Segells de reconeixement d'administració oberta