Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2009 La Targeta de Transport per a Escolars amplia el seu horari dues hores més

La Targeta de Transport per a Escolars amplia el seu horari dues hores més

La Targeta de Transport per a Escolars amplia el seu horari dues hores més

Els usuaris podran viatjar gratuïtament en els autobusos municipals des de les 7 h fins a les 22 h els dies lectius
La Targeta de Transport per a Escolars amplia el seu horari dues hores més D'esquerra a dreta, el gerent de l'EMT, Mario Cortés; el regidor d'Ensenyament, Joan Sanahujes; i el regidor de mobilitat, Carles Castillo
19/11/2009

 

La Targeta de Transport per a Escolars (TTE) amplia el seu horari dues hores més. D'aquesta manera, els nois i noies escolaritzats entre P4 i 3r d’ESO i empadronats a Tarragona poden anar a l’escola gratuïtament utilitzant el transport públic del municipi des de les 7 h fins a les 22 h, quan fins ara la targeta era vàlida des de les 8 h fins a les 21 h.
 
La TTE incorpora una altra novetat important, ja que incorpora la possibilitat de carregar-hi altres títols de l’Empresa Municipal de Transports (EMT) per fer-la servir en dies no lectius.
 
D'altra banda, fruit de la col·laboració del Consell Escolar Municipal, les federacions d’AMPA, l’EMT i altres ens i membres de la comunitat educativa de la ciutat, s’ha elaborat el reglament educatiu de l’ús de la TTE. L’objectiu d’aquest reglament és la promoció de l’ús del transport públic, el civisme i el respecte a la normativa de viatgers.
 
En cas d’incompliment de la normativa de viatgers els responsables de l’EMT podran retirar la TTE a l'usuari, fet que es comunicarà a la família de l’alumne/a. En els casos més greus, a banda de les responsabilitats legals i administratives pertinents, es retirarà la TTE per un mes i es proposarà, per recuperar la targeta, la participació en una activitat educativa que permeti formar als usuaris, acompanyats dels seus pares o tutors, en la normativa del transport de viatgers i la mobilitat segura i sostenible.

El curs 2009 – 2010 són beneficiaris d’aquest servei més de 8.100 alumnes.

Com puc aconseguir la targeta:

Segells de reconeixement d’administració oberta