Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2010 Alumnes de l'Institut Martí i Franquès participen en l’òpera 'El petit escuraxemeneies' de Benjamin Britten

Alumnes de l'Institut Martí i Franquès participen en l’òpera 'El petit escuraxemeneies' de Benjamin Britten

Alumnes de l'Institut Martí i Franquès participen en l’òpera 'El petit escuraxemeneies' de Benjamin Britten

A final de curs faran un assaig al Liceu i després dues representacions a Cornellà
13/05/2010

L’Institut Municipal d’Educació (IMET) i l'empresa Repsol han col·laborat en l’activitat dels alumnes de secundària de l'Institut Martí i Franquès, que han assajat durant tot el curs els cors d'escena duna 'òpera.  Aquest curs ha estat El petit escuraxemeneies de Benjamin Britten.

A final de curs faran un assaig al Liceu i després dues representacions al teatre de Cornellà, acompanyats per la JONC (Jove Orquestra Nacional de Catalunya).

Aquesta és una experiència única, ja que els alumnes tenen la possibilitat d'estar dalt d'un escenari, escoltar l'orquestra en directe, atendre els tècnics d'escenari, veure i escoltar els cantants d'òpera, solistes, i després cantar sota les ordres de la directora d'orquestra en aquest cas.

Des de l’IMET felicitem tota la comunitat educativa de l’IES Martí i Franqués i molt especialment el professorat de música, que ja fa sis anys que  participen en aquesta activitat en la qual l’Ajuntament de Tarragona és el tercer curs que hi i col·labora.

Des d’aquí encoratgem d’altres Instituts a sumar-se a propostes tant enriquidores com aquesta.


Per més informació podeu consultar els enllaços a la pàgina de l'opereta

Segells de reconeixement d'administració oberta