Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2010 Alumnes del Col·legi Sagrat Cor de Tarragona participen en un programa a Còrdova de les ciutats patrimoni

Alumnes del Col·legi Sagrat Cor de Tarragona participen en un programa a Còrdova de les ciutats patrimoni

Alumnes del Col·legi Sagrat Cor de Tarragona participen en un programa a Còrdova de les ciutats patrimoni

La iniciativa 'Conèixer les Ciutats Patrimoni' ha reunit 200 estudiants d'arreu de l'Estat
28/04/2010

Alumnes del Col·legi Sagrat Cor de Tarragona han format part d’una delegació de 200 estudiants d’arreu de l’Estat que s’han reunit durant dos dies a Còrdova per participar en el programa educatiu Conèixer les Ciutats Patrimoni, que desenvolupa el Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat d’Espanya. Es tracta de les escoles guanyadores d'aquest programa dirigit als alumnes d’ESO de les 13 ciutats de l’Estat espanyol que han estat declarades patrimoni de la humanitat.

Els alumnes del Sagrat Cor van guanyar amb un treball sobre la ciutat de Conca, fet que els ha permès estar durant aquests dos dies a la ciutat andalusa formant part del programa Conèixer les Ciutats Patrimoni. El programa té com a objectiu conscienciar els joves al voltant de la importància de viure en una ciutat patrimoni. Conèixer aquesta ciutat és una de les millors maneres d’implicar-se en la seva millor i la seva conservació.

Durant els dos dies que ha durat la trobada, s’ha presentat els 13 treballs guanyadors, que han girat al voltant de l’espai urbà i la memòria social. Paral·lelament s’han realitzat diverses activitats per al jovent.
 

Segells de reconeixement d’administració oberta