Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2010 Apadrinament del Balcó del Mediterrani per part dels escolars de la ciutat

Apadrinament del Balcó del Mediterrani per part dels escolars de la ciutat

Apadrinament del Balcó del Mediterrani per part dels escolars de la ciutat

Josep Fèlix Ballesteros: "L'acte d'aquest divendres entrarà a formar part de la història del balcó"
07/05/2010

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, va presidir el divendres dia 7 l’acte d’apadrinament del Balcó del Mediterrani per part dels escolars de la ciutat. En concret, uns 750 estudiants i mestres de les escoles d’educació Infantil i primària, col·legis, instituts i centres d’Educació Especial, a més de la Fundació Topromi per a la promoció laboral del discapacitat,  van construir un trencaclosques amb la imatge del Balcó del Mediterrani. L’alcalde va destacar que “l’acte d’avui entrarà a formar part de la història del Balcó del Mediterrani”

També es va col·ocar una placa commemorativa que s’ha realitzat per aquesta ocasió on s’hi ha escrit un fragment del poema El balcó del poeta Carles Cepero i Salat. (Cal·lípolis, poemes tarragonins - Virgili Editor 1995)..

Amb aquest acte, en el marc de Tarragona Ciutat Educadora, s’inicien un seguit d’activitats, que diverses escoles duran a terme amb els seus alumnes i a les quals s'hi podran incorporar  tots els centres que ho desitgin.
 

Segells de reconeixement d'administració oberta