Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2010 Concerts de guitarra

Concerts de guitarra

Concerts de guitarra

Els propers dies 23 i 30 de juliol a les 19.30 h s’han programat dos concerts dels joves guitarristes Marta Borrás i Pau Durán i Darío Barroso
21/07/2010

L’Ajuntament de Tarragona amb l’Escola de Música i el Conservatori de la Diputació, juntament amb d’altres institucions musicals, han fet una aposta per potenciar en l’educació musical el concertisme, mitjançant activitats com les “Pinzellades musicals” i la “Mostra” de joves concertistes de guitarra i piano.

El proper divendres 23 de juliol, a les 19.30 hores, el pati de l’Institut Municipal d’Educació acollirà un concert de guitarra de Marta Borràs & Pau Duran Gual, dos joves guitarristes que oferiran un ampli programa musical amb obres de: Villalobos , Praetorius , Tàrrega, Giuliani Sanz, entre d’altres, a més de peces populars catalanes harmonitzades per Llobet.

Divendres, 30 de juliol , a la mateixa hora, hom podrà gaudir amb la música del jove guitarrista Darío Barroso Miranda. En el seva interpretació hom podrà escoltar obres de Narváez, Mudarra, Bach i Barrios, entre d’altres.

Segells de reconeixement d’administració oberta