Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2010 Cooperació educativa entre Orleans i Tarragona

Cooperació educativa entre Orleans i Tarragona

Cooperació educativa entre Orleans i Tarragona

El programa que volen promoure és el desenvolupament de les potencialitats educatives dels Jardins du Loire d’Orleans i el Jardí Romà de Tarragona
Cooperació educativa entre Orleans i Tarragona Les dues delegacions d’Orleans i Tarragona en la visita que han fet al Jardí romà.
25/11/2010

Aquesta setmana una delegació de la ciutat francesa d'Orléans, agermanada amb Tarragona, ha visitat la nostra ciutat amb motiu de l'inici d'una cooperació educativa, en el marc d’un projecte presentat per les ciutats de Tarragona i Orleans en el Programa Educatiu Europeu “Comenius Regio".

El programa que volen promoure és el desenvolupament de les potencialitats educatives dels Jardins du Loire d’Orleans i el Jardí Romà de Tarragona, com a recursos educatius de les dues ciutats. Entre d'altres àmbits s'estudiarà les varietats de plantes aromàtiques i medicinals, que són pròpies de cadascun dels territoris.

El projecte educatiu tindrà una durada de dos anys i hi participaran les dues ciutats, i els escolars dels dos centres educatius implicats, treballant el tema de la biodiversitat en els jardins urbans. S’utilitzarà una  plataforma moodle com espai telemàtic de comunicació i per a l'elaboració compartida dels treballs i, posteriorment,  es publicaran en un blog on es podrà consultar la unitat didàctica que resulti. A més, es realitzarà una exposició en cada ciutat.

Per part de Tarragona participen: l’Institut Municipal d'Educació de Tarragona, l'Escola de Pràctiques, l’Institut de Ciències de l'Educació i el Museu d'Història de Tarragona.

La delegació d’Orleans i el grup de treball de Tarragona s’han reunit amb els regidors d’Ensenyament i Relacions, Joan Sanahujes i Manuel López Pasca, per intercanviar informació i experiències en els àmbits respectius.

 

Segells de reconeixement d'administració oberta