Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2010 Desena edició del programa educatiu "Conèixer les Ciutats Patrimoni"

Desena edició del programa educatiu "Conèixer les Ciutats Patrimoni"

Desena edició del programa educatiu "Conèixer les Ciutats Patrimoni"

Adreçat als alumnes d’ESO de les tretze ciutats de l’Estat espanyol declarades Patrimoni Cultural de la Humanitat
27/10/2010

Engega la desena edició del programa educatiu “Conèixer les Ciutats Patrimoni”, adreçat a tots els centres escolars i al seu alumnat d’ESO de les tretze ciutats espanyoles declarades patrimoni cultural de la humanitat, per tal que coneguin, aprenguin i treballin tant a la seva ciutat com a la resta de ciutats.

El programa es desenvolupa durant el curs escolar i consisteix en l'elaboració dels alumnes, sota la direcció del seu professorat, d'un treball d’investigació i de camp que finalitza en una visita d’intercanvi a la ciutat emparellada (Càceres amb Tarragona) i amb la presentació del treball en una trobada final a la ciutat organitzadora (Toledo).

El tema del treball és L’aigua a les Ciutats Patrimoni, i s’ha de tractar de manera interdisciplinària, des de distintes àrees curriculars de forma transversal, partint sempre de la pròpia ciutat i establint similituds i/o diferències amb la ciutat emparellada.

Les escoles interessades poden adreçar les inscripcions fins el dia 5 de novembre al tècnic d’educació de l’Institut Municipal d’Educació (IMET): jmartinezm@tarragona.cat


Per a més més informació:

 

Segells de reconeixement d'administració oberta