Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2010 El 2 de febrer s'obre el període de preinscripció del segon cicle d'Educació Infantil, Primària i ESO

El 2 de febrer s'obre el període de preinscripció del segon cicle d'Educació Infantil, Primària i ESO

El 2 de febrer s'obre el període de preinscripció del segon cicle d'Educació Infantil, Primària i ESO

S’amplia l’oferta educativa de P3 amb 75 noves places
29/01/2010
 

Del 2 al 16 de febrer estarà obert el període de preinscripció del segon cicle d'Educació Infantil, primària i ESO per al curs 2010-11. El conseller d'Ensenyament, Joan Sanahujes, ha manifestat que "enguany s'amplia l'oferta amb 75 noves places amb l'objectiu de cobrir la demanda. Aquestes noves aules que acolliran els infants de tres anys estaran ubicades als CEIP El Miracle, la Floresta i Tarragona. A més, l'escola Tarragona començarà el nou curs escolar en la seva ubicació definitiva, darrera de l'Hospital Joan XXIII".
 
A la nostra ciutat, l’oferta de P3 és de 1.725 places escolars,  el 62 per cent de places són públiques i el 38 per cent concertades.
Pel que fa a 1r d’ESO, l’oferta és la mateixa que el curs 2010-11, 52 grups de 1r curs amb un total de 1.560 places escolars, 54 per cent d’oferta pública i 46 per cent concertada.
 
Els tràmits de preinscripció es poden realitzar  a qualsevol centre educatiu de la ciutat, als Serveis Territorials d’Educació i a l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME), situada a l'avinguda Ramón y Cajal, 70, seu de l’ Institut Municipal d’Educació (IMET). L’horari d’atenció a la ciutadania és de dilluns a divendres de 9 a 14 h. (Telèfon 977 211 119).
 
 

Calendari de preinscripció
Segon cicle d’Educació Infantil, Primària i ESO

Fases de la preinscripció

Dates

Presentació sol·licituds 
Del 2 al 16 de febrer
Publicació de les llistes baremades provisionals
24 de febrer
Reclamacions  a les llistes baremades provisionals
25, 26 de febrer i 1 de març
Llistes baremades un cop resoltes les reclamacions
4 de març
Publicació de les llistes d'admesos 
9 d’abril
Període de matriculació   
7 al 11 de juny

 
Podeu consultar les jornades de portes obertes dels centres educatius a la web:
 

 

Segells de reconeixement d'administració oberta