Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2010 El conseller Ernest Maragall participa en l'acte inaugural del curs escolar del Centre Municipal de Formació d’Adults

El conseller Ernest Maragall participa en l'acte inaugural del curs escolar del Centre Municipal de Formació d’Adults

El conseller Ernest Maragall participa en l'acte inaugural del curs escolar del Centre Municipal de Formació d’Adults

Va destacar el valor afegit que suposa la formació permanent per al conjunt de la ciutadania
18/11/2010

Aquest dimecres dia 17 de novembre, a les 19 h, es va fer l’acte inaugural del curs escolar 2010-2011 del Centre Municipal de Formació d’Adults.

L’acte es va celebrar a la sala d’actes de l’Institut Municipal d’Educació i va comptar amb la presència del conseller d’Educació de la Generalitat, Ernest Maragall.  En el decurs de la seva intervenció, Maragall va destacar el valor afegit que té la formació permanent: per una banda suposa un enriquiment personal però també un increment de la qualitat de vida de la ciutadania en general i un fer més gran el país, més culte i amb més possibilitats de progrés.

Abans del conseller de la Generalitat, també van intervenir en l'acte el conseller d’Ensenyament Joan Sanahujes i la directora del Centre Municipal de Formació d’Adults, Montse Rovira. També es va fer la projecció de l'audiovisual El C.M.F.A. Fòrum ahir i avui. En acabar, els assistents van gaudir d’un concert de corda pel grup Itaca en el mateix pati de l’IMET.

El Centre Municipal d’Adults Fòrum té una amplia oferta formativa que va des l’ iniciació a la llengua catalana i castellana fins a la preparació per a proves d’accés a cicles formatius de grau superior o a la universitat per a majors de 25 anys. Actualment hi ha 1010 alumnes.  

Segells de reconeixement d'administració oberta