Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2010 El període de preinscripció a les llars d'infants romandrà obert fins al proper divendres

El període de preinscripció a les llars d'infants romandrà obert fins al proper divendres

El període de preinscripció a les llars d'infants romandrà obert fins al proper divendres

Al novembre s’obrirà un segon torn per a les noves llars de Sant Pere i Sant Pau i Joan XXIII, que obriran el primer trimestre del 2011
12/05/2010

Fins al divendres 14 de maig estarà obert el període de preinscripció per a les 15  llars d’infants sufragades amb fons públics, que tenen en total 1.033 places, de les quals 680 surten a oferta pública. Per formalitzar la inscripció cal dirigir-se a  l’Oficina Municipal d’Escolarització, ubicada a la seu de l’ Institut Municipal d’Educació, o a la llar d’infants sol·licitada. Enguany les bases inclouen, com a novetat,  que la família monoparental està equiparada amb la família nombrosa.

El conseller d’Ensenyament de l’Ajuntament,  Joan Sanahujes, ha manifestat que a més de l’actual preinscripció, “el proper mes de novembre s’obrirà un segon torn de  preinscripció per a les dues noves llars d’infants que s’obriran durant el primer trimestre  del 2011 a Sant Pere i Sant Pau i a Joan XXIII amb 94 places cadascuna. Aquestes places estaran distribuïdes de la forma següent: 8 de nadons, 52 places d’1 a 2 anys, i 120 places, de 2 a 3 anys”. Joan Sanahujes, ha afirmat que “les 188 noves places de Sant Pere i Sant Pau i Joan XXIII ajudaran a pal·liar l’actual dèficit i aquesta és una de les prioritats del govern municipal”.

En aquest sentit, cal assenyalar, que el mes de juny s’adjudicaran les obres de construcció i gestió d’aquestes dues llars i també la que està prevista a La Móra. Aquesta darrera obrirà al llarg del 2011. També hi ha el projecte de construir una llar d’infants a les Clarisses.
 
Actualment,  les 15 llars d’infants sufragades amb fons públics són: El Ninot, La Taronja, El Miracle, El Serrallo, Sant Salvador, Sant Pere i Sant Pau, Arrabassada, Bonavista, Cèsar August, Baldufa, Bonavista Joan XXIII, La Salle Torreforta, Mare de Déu del Carme, Sagrat Cor, Sant Domènec i Sant Pau apòstol.
 
El conseller Joan Sanahujes ha recordat que enguany les taxes de les llars d’infants, de l’Escola Municipal de Música i de l’Escola Municipal d’Adults estan congelades.
 
Per a més informació:
Segells de reconeixement d’administració oberta