Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2010 Al proper curs el consell municipal d’infants treballarà el tema de les activitats a la ciutat

Al proper curs el consell municipal d’infants treballarà el tema de les activitats a la ciutat

Al proper curs el consell municipal d’infants treballarà el tema de les activitats a la ciutat

El consell està format per 20 petits consellers de 5è i 6è de Primària
30/04/2010

 

Aquest dimecres s’ha reunit el Consell Municipal d’Infants que està format per 20 petits consellers de 5è i 6è de Primària de les escoles el Miracle, Pràctiques, Saavedra, Bonavista, Campclar, Riu Clar, El  Carme, Sagrat Cor i Sant Pau. L’acte ha estat presidit per l’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros.

Els representants de cada centre escolar han explicat les conclusions a les quals han arribat,  juntament amb els seus companys de classe, sobre les possibles temàtiques a treballar per al curs vinent 2010-2011 per tal de millorar la ciutat. Aquestes s’han agrupat en tres àmbits: activitats a la ciutat, neteja i seguretat ciutadana, que s’han passat a votació segons la seva prioritat i el resultat ha estat per a les activitats a la ciutat, que ha tingut 10 vots amb prioritat alta, tema que es treballarà el proper curs.

L’acte ha finalitzat amb el lliurament de diplomes d’agraïment als centres que formen part del Consell Municipal d’Infants i als escolars que el proper curs ja no en formaran part.
Segells de reconeixement d’administració oberta