Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2010 Finalitza el cicle de concerts de la II Mostra de Joves Pianistes de les Comarques de Tarragona

Finalitza el cicle de concerts de la II Mostra de Joves Pianistes de les Comarques de Tarragona

Finalitza el cicle de concerts de la II Mostra de Joves Pianistes de les Comarques de Tarragona

Han participat diversos alumnes de l'escola i conservatori de música de Tarragona
Finalitza el cicle de concerts de la II Mostra de Joves Pianistes de les Comarques de Tarragona Alumnes seleccionats de la Mostra
27/05/2010

La II Mostra de Joves Pianistes de les Comarques de Tarragona finalitzarà el divendres 11 de juny amb el concert de cloenda que tindrà lloc a l’Auditori Pau Casals del Vendrell a les 19 h, on hi participaran els 13 joves seleccionats (amb edats de 9 a 17 anys).

La Mostra ha estat organitzada per l’Escola i Conservatori de la Diputació de Tarragona amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona – Institut Municipal d’Educació, la Fundació Caixa Tarragona i el patronat de l’Auditori Pau Casals del Vendrell.

L’objectiu ha estat promoure els joves pianistes donant-los l’oportunitat de poder tocar en auditoris, espais i sales de diferents poblacions com: Tarragona, Salou, Vila-seca, la Nou de Gaià, Tortosa, Reus i el Vendrell. Els alumnes seleccionats han estat premiats amb cinc concerts i l’enregistrament d’un DVD que es presentarà el primer trimestre del curs 2010-2011a l’Auditori de Caixa Tarragona. Tots ells cursen estudis musicals a escoles de música i conservatoris de la demarcació de Tarragona.
 

Segells de reconeixement d'administració oberta