Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2010 Inauguració de les obres de remodelació de la llar d'infants municipal de Bonavista

Inauguració de les obres de remodelació de la llar d'infants municipal de Bonavista

Inauguració de les obres de remodelació de la llar d'infants municipal de Bonavista

Aquest centre té 74 alumnes i el pressupost d’inversió de les obres ha estat de 647.131,22 euros
Inauguració de les obres de remodelació de la llar d'infants municipal de Bonavista A la inauguració van assistir-hi nombroses famílies i autoritats
18/03/2010

 

El conseller d’Ensenyament de l’Ajuntament de Tarragona, Joan Sanahujes, ha inaugurat aquest dimecres les obres de remodelació de la llar d’infants municipal Bonavista. Aquest equipament escolar té una superfície de 572,27 m2, compta amb 74 alumnes i té els següents grups:
  • Un grup de 4 a 11 mesos, amb 8 alumnes
  • Dos grups de 12 a 24 mesos, amb 26 alumnes
  • Dos grups de 24 a 36 mesos, amb 40 alumnes
     
El pressupost d’inversions ha estat de 647.131,22 euros.
 
La llar inicial la va construir i gestionar Caixa Tarragona durant uns 30 anys, començant a funcionar als anys 70. Posteriorment, la gestió la va assumir l'Ajuntament de Tarragona -els terrenys són municipals- i aquest la va cedir durant uns anys als Maristes de Joan XXIII (escola concertada de Bonavista). A partir del 2004 va tornar a funcionar com a llar municipal gestionada per a Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla, que actualment continua amb la seva gestió.
  
Durant el temps escolar que han durat les obres (de setembre 2009 a febrer 2010) els alumnes han estat repartits entre les llars municipals del Ninot i Taronja (a Campclar). El conseller Sanahujes ha volgut agrair “a les famílies que han hagut de resoldre algunes dificultats, ja que cada dia es s'havien de desplaçar cap a aquestes llars. Així mateix –ha continuat- vull agrair també a les professores i educadores de la llar de Bonavista i de les llars d'infants del Ninot i Taronja l'esforç per adequar-se tots junts compartint uns mateixos espais”. En aquest sentit, i per minimitzar els problemes a les famílies, l’Ajuntament va aconseguir que els horaris dels autobusos i la parada propera al Ninot i Taronja estiguessin en combinació amb les hores d’entrada i de sortida del centre. Així mateix, el consistori va facilitar un important descompte en les quotes de les famílies durant aquests cinc mesos d’obres.
Segells de reconeixement d'administració oberta