Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2010 Joan Sanahujes: "Després de 20 anys, l'EOI serà una realitat a Tarragona"

Joan Sanahujes: "Després de 20 anys, l'EOI serà una realitat a Tarragona"

Joan Sanahujes: "Després de 20 anys, l'EOI serà una realitat a Tarragona"

La Generalitat de Catalunya ha anunciat la cessió dels drets de superfície de l’edifici de la Chartreuse a l’Ajuntament
Joan Sanahujes: "Després de 20 anys, l'EOI serà una realitat a Tarragona" Edifici de la Chartreuse
19/10/2010

"Després de 20 anys d’endarreriments, Tarragona tindrà una Escola Oficial d’Idiomes adequada a les necessitats dels estudiants i docents i això serà possible per la nova etapa del govern de l’Ajuntament de Tarragona i de la Generalitat  que ho hauran fet possible”. Així s’ha manifestat el conseller d’Ensenyament, Joan Sanahujes, davant  l’anunci de la Generalitat  de Catalunya de cedir els drets de superfície de l’edifici de la Chartreuse a l’Ajuntament de Tarragona perquè procedeixi a rehabilitar-lo i condicionar-lo com a Escola Oficial d’Idiomes.“La Generalitat ha donat el pas definitiu perquè la nova EOI sigui una realitat", ha afegit.

Cal assenyalar que l’Ajuntament avançarà, a través del Servei Municipal de l’habitatge, el cost econòmic que tindran les obres de la futura EOI, pressupostades en 7’9 milions d’euros (sense IVA) i que la Generalitat retornarà en 30 anualitats. A banda del finançament que ja està a punt, l’Ajuntament també té aprovat el plec de clàusules per adjudicar les obres.

Joan Sanahujes ha manifestat que “la licitació de les obres s’iniciarà en el termini de dos mesos, aproximadament, i el procediment d’adjudicació serà llarg, perquè està harmonitzat amb la Unió Europea, però creiem que abans del juny de l’any vinent les obres poden començar. Paral·lelament, el proper mes de novembre començarem a fer les actuacions arqueològiques necessàries per tal d’avançar i tenir-ho tot enllestit per a l’inici les obres.

Segells de reconeixement d’administració oberta