Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2010 Tres alumnes del Sagrat Cor guanyen el Premi de Recerca de Batxillerat amb el treball "Pinzellades del record"

Tres alumnes del Sagrat Cor guanyen el Premi de Recerca de Batxillerat amb el treball "Pinzellades del record"

Tres alumnes del Sagrat Cor guanyen el Premi de Recerca de Batxillerat amb el treball "Pinzellades del record"

Aquest guardó s'emmarca dins el conjunt d'actes programats per la commemoració del bicentenari del setge de Tarragona durant la Guerra del Francès
Tres alumnes del Sagrat Cor guanyen el Premi de Recerca de Batxillerat amb el treball "Pinzellades del record" Imatge de les noies que s'han endut el premi amb el seu tutor, Joan Andreu Torres i els regidors Joan Sanahujes i Rosa Rossell
22/07/2010

La tinenta d’alcalde de Patrimoni, Rosa Rossell i el conseller d’Ensenyament, Joan Sanahujes, han atorgat aquest dimecres el premi extraordinari de recerca de batxillerat que convoca l’Ajuntament, a les autores Gemma Sans, Raquel Pascual i Anna M.Llauradó, que s’havien presentat amb el treball "Pinzellades del record". Les tres noies són alumnes de primer de Batxillerat del col·legi Sagrat Cor de Jesús i el seu tutor ha estat el professor Joan Andreu Torres.

Com a pas previ als actes de commemoració del bicentenari del setge de Tarragona durant la guerra (1811-2011), l’Ajuntament de Tarragona va convocar dos premis extraordinaris per promoure la recerca d’aquest esdeveniment històric. El primer va ser el 13è Premi d'Història Gramunt i Subiela, amb caràcter extraordinari, adreçat a projectes de recerca universitària sobre aspectes relatius a la història de Tarragona i comarca durant la Guerra del Francès (1808-1814) i que fou atorgat al projecte de recerca "El setge de Tarragona de 1811: els exèrcits enfrontats", presentat per Francesc Murillo Galimany.

El segon, destinat a premiar els treballs de recerca de batxillerat, amb la intenció de fomentar la capacitat d’investigació i recerca als estudiants, premiant l’esforç invertit i valorant la importància que aquest té en la seva formació, s'ha fet públic aquest dimecres. En aquesta línia, Rosa Rossell ha felicitat les alumnes “per la qualitat del treball” i Joan Sanahujes, per la seva part, les ha “encoratjat a continuar en aquesta línia, treballant intensament en la seva formació futura".

El premi rebut consisteix en un ordinador portàtil, la publicació d’una ressenya en alguna revista o anuari i un abonament per a tots els actes programats per a l’any 2011 de la Conselleria de Patrimoni. Finalment també s’atorga al centre del Sagrat Cor de Jesús un val de 200€ per a l’adquisició de material didàctic i/o educatiu.

Segells de reconeixement d'administració oberta