Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2011 XXVI Mostra de Teatre a l'Escola del Tarragonès

XXVI Mostra de Teatre a l'Escola del Tarragonès

XXVI Mostra de Teatre a l'Escola del Tarragonès

Hi participen 21 centres de la comarca
24/05/2011

Des d’aquest dilluns i fins al divendres 27 de maig se celebrarà  la Mostra de Teatre a l’Escola del Tarragonès, que té com a objectiu fomentar el teatre com a eina per potenciar l’ús oral de la llengua, la convivència, la comunicació i cooperació entre tots.

L’edició d’enguany compta amb la participació de 21 centres i la representació de 23 obres de teatre realitzades per alumnes de primària,  Cicle Mitjà i Superior, i de l’ESO. L’organització va a càrrec de l'Institut Municipal d’Educació amb la col·laboració de l’Equip de Llengua i Cohesió Social dels Serveis Educatius del Tarragonès.

La Mostra es desenvolupa en horari escolar, de 9 a 12 h  i de 15 a 17 h, al Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau. Cada dia es representen cinc obres, tres pel matí i dues per la tarda. Les sessions són obertes a tota la ciutadania fins a cobrir l’aforament de la sala.

Des de d’Institut Municipal d’Educació es vol aprofitar aquesta edició per agrair la tasca realitzada pel mestre Enric Martínez Torrents, que ha estat al davant de l’organització i la gestió de la Mostra de Teatre durant 25 anys, reconeixent-li el seu interès i la dinamització que ha efectuat amb empenta i ajudant les escoles per tal que hi  participessin amb il·lusió.

Segells de reconeixement d’administració oberta