Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2012 Diumenge se celebra el concert inaugural de 'Pinzellades Musicals 2012'

Diumenge se celebra el concert inaugural de 'Pinzellades Musicals 2012'

Diumenge se celebra el concert inaugural de 'Pinzellades Musicals 2012'

El concert inaugural recull un repertori variat interpretat per les orquestres de l’Escola de Música i Conservatori de la Diputació de Tarragona i l’Institut Martí i Franquès.
Diumenge se celebra el concert inaugural de 'Pinzellades Musicals 2012' Cartell 'Pinzellades Musicals 2012'
20/01/2012

Aquest diumenge 22 de gener, a les 12 del migdia a l’Auditori de Catalunya Caixa, tindrà lloc el concert inaugural de la 9a edició de Pinzellades Musicals 2012, a càrrec de l’Orquestra de Nivell Elemental de l’Escola de Música i Conservatori de la Diputació de Tarragona i l’Orquestra i Grup de Dansa de l’Institut Martí Franquès. L’entrada és gratuïta.

Pinzellades Musicals és una iniciativa organitzada per l’ Institut Municipal d’Educació de l’Ajuntament amb la col•laboració de l’Escola de Música, el Conservatori de la Diputació de Tarragona i la Fundació Caixa Tarragona. Té com objectius dinamitzar i potenciar la relació entre els diferents centres d’educació musical de les nostres comarques i, específicament, de la ciutat. Hi participen jove fins els 16 anys i tots els centres educatius que ho desitgen.

 

Segells de reconeixement d’administració oberta