Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2012 Comença la preinscripció i matriculació del curs 2012-2013 per Educació Infantil, Primària i ESO

Comença la preinscripció i matriculació del curs 2012-2013 per Educació Infantil, Primària i ESO

Comença la preinscripció i matriculació del curs 2012-2013 per Educació Infantil, Primària i ESO

La presentació de sol·licituds per als ensenyaments de segon cicle d'educació infantil i ensenyament obligatori serà del 19 al 30 de març
Comença la preinscripció i matriculació del curs 2012-2013 per Educació Infantil, Primària i ESO Cartell de la campanya 'A Tarragona, tots a l’escola'
07/03/2012

Aquest mes de març comença el procés de preinscripció i matriculació pel curs vinent. La presentació de sol·licituds per als ensenyaments de segon cicle d'educació infantil i ensenyament obligatori serà del 19 al 30 de març de 2012, ambdós inclosos.

Al voltant d’aquestes dates els centres educatius del municipi solen concertar visites o organitzar jornades de portes obertes amb les famílies per tal de donar a conèixer el seu projecte educatiu, el seu caràcter propi, les seves característiques i els serveis i activitats que ofereixen.

Aquest any, com a novetat, l’Institut Municipal d’Educació de Tarragona impulsa una campanya de sensibilització amb l’objectiu d’arribar a totes les famílies amb infants que han d’iniciar P3. Amb l’eslògan “A Tarragona, tots a l’escola”, i la imatge dels principals elements del seguici de les festes, es pretén fer present a les famílies el moment i el procés de la preinscripció escolar i donar a conèixer els serveis que els poden ajudar en la petició de plaça.

Les famílies amb infants nascuts l’any 2009 o amb nens i nenes que finalitzin el sisè curs de l’Educació Primària han de realitzar la preinscripció per al curs 2012-2013 en el nivell de P3 i primer d ESO respectivament. Enguany, el nombre de places de P-3 és de 1.625 i el total de centres que imparteixen primària 33.

Podeu informar-vos i tramitar aquest procés a qualsevol centre educatiu de la ciutat, als Serveis Territorials d’Educació a Tarragona i a l’ Oficina Municipal d’Escolarització.

D’ altra banda, l’Oficina Municipal d’Escolarització oferirà una xerrada informativa sobre la Preinscripció el proper dimarts dia 13 de març ,a les 18 h a la seu de l’Institut Municipal d’Educació (av.Ramon i Cajal, 70).

  • El seu horari d’atenció a la ciutadania és de dilluns a divendres de 9 a 14 h. (Telèfon 977  211 119).
  • També podeu contactar-hi per correu electrònic a ome@tarragona.cat o via web a imet.tarragona.cat
     
Segells de reconeixement d’administració oberta