Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2012 Durant el mes de març es promocionaran els estudis de Formació Professional a Tarragona

Durant el mes de març es promocionaran els estudis de Formació Professional a Tarragona

Durant el mes de març es promocionaran els estudis de Formació Professional a Tarragona

S’han programat múltiples activitats i jornades de portes obertes a tots els centres on s’imparteixen aquests ensenyaments. També s’han programat exposicions, xerrades i activitats demostratives pel dia 9, a la Rambla Nova; el 19 al Centre Cívic de Torreforta i el 20 de març a l’espai jove Kesse, entre d’altres.
Durant el mes de març es promocionaran els estudis de Formació Professional a Tarragona Cartell de la segona edició del Professional Point
22/02/2012

El consellers d’Ensenyament i Treball, Activació Econòmica i Joventut, Joan Sanahujes i Javier Villamayor, respectivament, i el coordinador territorial de FP de la Generalitat, Antoni Barrufet, han presentat aquest matí en roda de premsa una campanya per promocionar els estudis de formació professional a la nostra ciutat, que es desenvoluparà durant tot el mes de març.

S’han programat múltiples activitats i jornades de portes obertes a tots els centres on s’imparteixen aquests ensenyaments. També s’han programat exposicions, xerrades i activitats demostratives pel dia 9, a la Rambla Nova; el 19 al Centre Cívic de Torreforta i el 20 de març a l’espai jove Kesse, entre d’altres. Actualment a la nostra ciutat hi ha 4.300 alumnes que estudien FP.

El conseller Joan Sanahujes ha manifestat que “la FP ofereix moltes oportunitats per als joves que acaben l’ESO i durant el mes de març tindran l’oportunitat de conèixer l’amplia oferta d’aquests estudis”.
 

Consulteu tota la informació sobre les activitats i l'oferta formativa de Tarragona.

Segells de reconeixement d’administració oberta