Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2012 El Consell Municipal d'Infants es reuneix amb motiu del Dia d'Europa

El Consell Municipal d'Infants es reuneix amb motiu del Dia d'Europa

El Consell Municipal d'Infants es reuneix amb motiu del Dia d'Europa

Enguany el Consell municipal d’infants de Tarragona està format per 24 petits consellers de 5è i de 6è de Primària de 6 centres escolars.
El Consell Municipal d'Infants es reuneix amb motiu del Dia d'Europa L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, acompanyat pel conseller de Relacions Ciutadanes, Francisco Zapater, el conseller d'Ensenyament, Joan Sanahujes i els membres del Consell Municipal d'Infants
10/05/2012

Coincidint amb el dia d’Europa, aquesta tarda s’ha celebrat el Consell municipal d’infants de Tarragona. L’acte ha tingut lloc al Saló de Sessions del Palau Municipal i ha estat presidit per l’alcalde de Tarragona i president del Consell Municipal d’Infants, Josep Fèlix Ballesteros; junt amb el conseller delegat Joan Sanahujes i els membres d’aquest Consel,l Francisco Zapater, Arga Sentis i Maria José Rivas.

Enguany el Consell municipal d’infants de Tarragona està format per 24 petits consellers de 5è i de 6è de Primària de 6 centres escolars: El Miracle, El Carme, Joan Roig, Cèsar August, Sagrat Cor i Saavedra que han presentat les conclusions de la carta dels drets fonamentals d’Europa i les tasques que eleven al plenari per ser realitzades els curs vinent.

A l’acabar l’acte s’ha lliurat un diploma, a manera de comiat, als nens i nenes de sisè que han participat d’aquest consell en el decurs dels dos darrers anys.
Finalment els alumnes de l’Escola Municipal de Música de Tarragona han interpretat “L’Himne de l’Alegria”, l’himne d’Europa.

Segells de reconeixement d’administració oberta