Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2012 Inauguració de l’exposició “Paradisus, jardins i plantes medicinals de Tàrraco a Orleans”

Inauguració de l’exposició “Paradisus, jardins i plantes medicinals de Tàrraco a Orleans”

Inauguració de l’exposició “Paradisus, jardins i plantes medicinals de Tàrraco a Orleans”

Inauguració de l’exposició “Paradisus, jardins i plantes medicinals de Tàrraco a Orleans” Cartell promocional de l'exposició "Paradisus"
L’exposició proposa una evocació dels jardins i de les plantes medicinals en el temps i en l’espai, per tal de facilitar el coneixement de la seva història, unint el patrimoni cultural amb el patrimoni natural.
26/03/2012

El Museu Nacional Arqueològic de Tarragona inaugura l’exposició Paradisus. Jardins i plantes medicinals de Tàrraco a Orléans, la darrera de les realitzacions portades a terme dins del projecte “Comenius Regio Tarragona-Orléans 2010-2012. Biodiversitat: Jardins romans i Jardins del Loira”, coordinat pels Ajuntaments d’ambdues ciutats.

Aquesta exposició compta amb la col·laboració del Muséum d’Orléans, l’ Institut Municipal d’Educació, l’Escola de Pràctiques, l’ICE de la URV de Tarragona, l’escola G. Apollinaire i l’ASELQO d’Orleans, en el marc del projecte europeu Comenius-Regio.
 
L'acte d'inauguració serà el divendres, 30 de març a les 19.30 h, al Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (plaça del Rei, 5).
 

 

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat