Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2012 L'Alcalde Ballesteros visita el col·legi Sant Pau

L'Alcalde Ballesteros visita el col·legi Sant Pau

L'Alcalde Ballesteros visita el col·legi Sant Pau

La visita s'emmarca dins les conferències que el batlle realitza des d'inicis de mandat als centres de secundària per conèixer les preocupacions dels joves
L'Alcalde Ballesteros visita el col·legi Sant Pau Visita de l'Alcalde al col·legi Sant Pau. Fotografia: Mauri Fernández
25/01/2012

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha visitat aquest matí el col•legi Sant Pau coincidint amb la festivitat patronal de l’escola. L’alcalde s’ha fet una fotografia amb tots els alumnes del centre i, posteriorment, ha fet una xerrada amb els delegats de curs de secundària i batxillerat.

Els alumnes del col•legi li han preguntat per la celebració dels Jocs Mediterranis 2017, la pujada d’impostos, el percentatge que destina l’Ajuntament de Tarragona a polítiques juvenils i han demanat més seguretat a la ciutat, així com carrils bici. L’alcalde també s’ha interessat pels programes d’intercanvi del centre.

La visita de l’alcalde de Tarragona al col•legi Sant Pau s’emmarca dins de les conferències que des d’inici de mandat està fent pels diferents centres educatius concertats i públics de la ciutat per conèixer les preocupacions dels joves i per acostar la figura de l’alcalde als estudiants de secundària i batxillerat.

El projecte “L’Alcalde vol parlar amb tu”, que organitza l’Institut Municipal d’Educació de Tarragona, persegueix la intenció de fomentar la implicació dels joves en l’entorn social i comunitari, així com dinamitzar la seva participació efectiva, tot incrementant els canals de comunicació i suport. D’altra banda es vol fer comprendre als joves el concepte de la representativitat en democràcia i la seva organització utilitzant les opinions dels joves i posant en relació els seus fets vitals i l’entorn sociocultural proper.

Segells de reconeixement d’administració oberta