Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2012 L'Alcalde destaca la qualitat de l'ensenyament de l'IES Cal·lípolis

L'Alcalde destaca la qualitat de l'ensenyament de l'IES Cal·lípolis

L'Alcalde destaca la qualitat de l'ensenyament de l'IES Cal·lípolis

Josep Fèlix Ballesteros ha visitat el centre educatiu aquest divendres.
L'Alcalde destaca la qualitat de l'ensenyament de l'IES Cal·lípolis L'Alcalde Ballesteros en una de les demostracions que els alumnes del centre de Formació Professional Cal·lípolis han realitzat durant la seva visita.
20/04/2012


L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha visitat aquest migdia  les instal·lacions del l'IES Cal·lípolis i posteriorment s’ha reunit amb l’equip directiu del centre. La visita ha acabat amb una demostració de les diferents branques professionals. Els alumnes han intercanviat amb l’alcalde opinions i expectatives amb l’alumnat. En aquest sentit, els estudiants han compartit amb l’alcalde la seva visió de la realitat educativa, social i cultural, alhora que li han traslladat les seves inquietuds.

L’Institut Cal·lípolis és un centre públic específic de Formació Professional amb una àmplia oferta formativa dins de les branques  sanitària, d'activitats físiques i esportives i d'imatge personal. El centre va iniciar la seva tasca educativa l’any 1989 i, des de llavors, l’oferta formativa s’ha anat ampliant i consolidant. L’alcalde Ballesteros ha destacant que “és un centre de referència a Catalunya per la qualitat de l’ensenyament”. I ha afegit: “La comunitat educatiu ha apostat per la qualitat en l’ensenyament”. En aquest sentit, fa anys que va implantar un sistema de gestió de la qualitat. El maig de 2006 va obtenir la certificació de qualitat ISO 9001:2000.

La visita de l’alcalde de Tarragona a l’IES Cal·lípolis s’emmarca dins de les conferències que des d’inici de mandat està fent pels diferents centres educatius concentrats i públics de la ciutat per conèixer les preocupacions dels joves i per acostar la figura de l’alcalde als estudiants de secundària, batxillerat i formació professional.

L’alcalde tornarà dilluns, 23 d’abril a les 12.15h. al centre, on assistirà a la demostració que fan cada any els alumnes del cicle de grau mitjà de caracterització al teatre del Complex Educatiu.

Segells de reconeixement d’administració oberta