Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2012 Aquest dissabte 15 de desembre l'Arbre dels Desitjos s'instal·larà a l'Ajuntament

Aquest dissabte 15 de desembre l'Arbre dels Desitjos s'instal·larà a l'Ajuntament

Aquest dissabte 15 de desembre l'Arbre dels Desitjos s'instal·larà a l'Ajuntament

L'acte tindrà lloc a les 11 h al Palau Municipal, on representants dels nens i nenes de 3r i 4t de totes les escoles de primària i educació especial de Tarragona hi penjaran les seves postals amb un desig pel 2013.
14/12/2012

 

L'acte d'aquest any s’ha emmarcat dins la campanya a favor de la solidaritat i la cooperació Jo dono un coop de mà, impulsada pel Departament de Cooperació de l’Ajuntament de Tarragona i el Consell Municipal de Cooperació i Solidaritat de la ciutat. La campanya vol posar de relleu la necessitat de reforçar els valors que poden fer del nostre món un lloc més just per a tots i totes, fent visibles els seus desitjos a favor del desenvolupament dels pobles, la pau, els drets humans, dels infants .... La nostra ciutat té el millor dels arbres de Nadal.

L’acte, finalitza com sempre, amb les veus dels nens i nenes de l’Escola Municipal de Música enlairant tots els desitjos a través de la música. I .... per acabar: coca amb xocolata!!!

Segells de reconeixement d’administració oberta