Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2012 Lliga el Conte i Passa'l

Lliga el Conte i Passa'l

Lliga el Conte i Passa'l

La Biblioteca Pública de Torreforta i el Pla Educatiu d’Entorn de Tarragona, presenten el resultat del seu projecte comú dins del seu programa de Foment per la lectura.
23/01/2012

Aquesta activitat ha suposat un suport a la funció docent de les escoles dels barris de Ponent de Tarragona. Ha servit  per dinamitzar i fomentar el plaer de la lectura entre els infants, treballant estretament amb els mestres, educadors i entitats del barri (centre cívic,  A Peu de Carrer, esplais, centre obert…) en col·laboració amb la Biblioteca pública de Torreforta i el Pla Educatiu d’Entorn.

Durant tot el curs 10-11 s'ha treballat el conte Un polsim de pebre de l’ escriptora Helen Cooper, un conte d’actualitat que fomenta els valors de l’amistat, la diversitat, el treball en equip i l’autoestima personal, amb unes il·lustracions molt atractives pels infants.
Cada escola/entitat  participant ha adaptat les diferents activitats que es proposen segons les seves necessitats i interessos. A la vegada, s’ha treballat el conte des de diferents matèries del currículum, vinculant-lo a la biblioteca del centre.


Adjuntem dossier Lliga el Conte

 

Segells de reconeixement d’administració oberta