Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2012 27a Mostra de Teatre a l'Escola del Tarragonès

27a Mostra de Teatre a l'Escola del Tarragonès

27a Mostra de Teatre a l'Escola del Tarragonès

Hi participen 22 centres escolars amb 554 alumnes actors i un total de 700 alumnes espectadors.
18/05/2012

 

Del 21 al 31 de maig es realitzarà la 27a Mostra de Teatre a l’Escola del Tarragonès, que tindrà lloc al Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau de 9 h a 12 h. La Mostra de Teatre a les Escoles té com objectiu representar davant el públic els treballs teatrals realitzats durant el curs escolar pels alumnes dels diferents centres d'ensenyament de la comarca del Tarragonès,  des del cicle mitjà fins a quart d'ESO i Educació Especial. Enguany hi participen 22 centres escolars amb 554 alumnes actors i un total de més de 700 alumnes espectadors.

Les obres s’han de representar en llengua catalana. El tema i el gènere de les posades en escena són lliures. Atesa la importància de la dramatúrgia en la formació dels alumnes, ja sigui en la vessant personal com en l’artística, es recomana que la temàtica escollida de les obres que es representin prioritzin aspectes com ara: els valors, l'ètica, la  cultura, la diversitat o la intel·ligència emocional.

La Mostra ha estat co-organitzada per l’Institut Municipal d’Educació de l’Ajuntament de Tarragona, L’Equip LIC del Tarragonès del Departament d’Ensenyament de la Generalitat i la Diputació de Tarragona. Igual que en el curs passat, els centres compten amb la col·laboració de la companyia Passabarret Educació. Les representacions teatrals estan obertes a tot el públic que hi vulgui assistir, fins a cobrir l’aforament de la sala.

Podeu consultar el Programa de la Mostra de Teatre a l'Escola del Tarragonès aquí.

També es pot baixar el Tríptic informatiu de la 27 mostra de Teatre a l'Escola 2012.

Segells de reconeixement d’administració oberta