Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2013 Demà se celebra el primer Consell Municipal d'Infants d'aquest curs

Demà se celebra el primer Consell Municipal d'Infants d'aquest curs

Demà se celebra el primer Consell Municipal d'Infants d'aquest curs

L'òrgan està format per 29 consellers de 5è i de 6è de primària de 6 centres escolars: El Miracle, El Carme, Joan Roig, Cèsar August, Sagrat Cor, Saavedra i Mare de Déu de Carme.
Demà se celebra el primer Consell Municipal d'Infants d'aquest curs Consell Municipal d'Infants 10/11/2013. Foto: Mauri.
09/12/2013


La consellera d’Ensenyament, Carme Crespo, presidirà el Consell municipal d’infants de Tarragona demà dimarts dia 10 de desembre, a les 18 hores, al Saló de Sessions del Palau Municipal.

Enguany el Consell està format per 29 petits consellers de 5è i de 6è de Primària de 6 centres escolars: El Miracle, El Carme, Joan Roig, Cèsar August, Sagrat Cor, Saavedra i Mare de Déu de Carme.

Aquesta és la primera sessió Plenària del Consell Municipal d’Infants de Tarragona del curs 2013-2014. Ja fa 5 anys que el Consell està portant a terme la seva activitat, des del curs 2008-2009. Els nens i les nenes elegits pels seus companys com a representants de la seva classe, del seu centre i de tots els nens i les nenes de Tarragona, són alumnes de 5è i 6è de primària .

Podeu consultar aquí l'ordre del dia i l'acta de la sessió anterior.

Segells de reconeixement d’administració oberta