Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2013 El conseller d’Ensenyament, Joan Sanahujes, participa en el segon congrés internacional multidisciplinar de recerca educativa.

El conseller d’Ensenyament, Joan Sanahujes, participa en el segon congrés internacional multidisciplinar de recerca educativa.

El conseller d’Ensenyament, Joan Sanahujes, participa en el segon congrés internacional multidisciplinar de recerca educativa.

Com a representant de l’Ajuntament de Tarragona va destacar la importància de tenir polítiques educatives que recolzin la igualtat d’oportunitats per a tots els alumnes.
El conseller d’Ensenyament, Joan Sanahujes, participa en el segon congrés internacional multidisciplinar de recerca educativa. Taula inaugural del congrés. El conseller Sanahujes amb el Dr. González Soto, la Dra. Rodríguez, i el Dr. Jiménez
05/07/2013

Ahir es va inaugurar el segon congrés internacional multidisciplinar de recerca educativa organitzat a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona. El congrés reuneix més de 700 investigadors de més de 100 universitats per debatre sobre l’impacte de la recerca en la qualitat de l’educació.
En l’acte d’obertura van intervenir diverses autoritats del món acadèmic i educatiu.
Més informació.

Segells de reconeixement d’administració oberta