Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2013 El programa Aula de Patrimoni a Tarragona

El programa Aula de Patrimoni a Tarragona

El programa Aula de Patrimoni a Tarragona

L’Institut Municipal d’Educació de Tarragona participa en la convocatòria del programa pedagògic per a escolars de 6è d’Educació Primària i ESO promogut pel “Grupo de Ciudades Patrimonio de la Humanidad de España”.
23/10/2013

 

El programa "Aula de Patrimoni" dóna continuïtat al programa "Conèixer les Ciutats Patrimoni", a través del qual diversos centres educatius els darrers sis anys han visitat Ciutats Patrimoni d’España.

El seu objectiu és que l’alumnat que viu i estudia a les Ciutats Patrimoni aprengui a conèixer i valorar a més de la pròpia ciutat, també la resta de ciutats que la UNESCO ha nomenat Ciutats Patrimoni de la Humanitat.

El programa es desenvolupa a través de la realització d’activitats didàctiques contextualitzades a la pròpia ciutat i dirigides pel corresponent professorat del grup classe de diferents escoles.

El grup classe participant dissenya i presenta a concurs una proposta de programa que, en cas de ser seleccionada, es realitzarà en l’estada a Tarragona del centre educatiu de la ciutat parella, actuant d’amfitrions. El centre seleccionat visitarà sense cost la ciutat parella.

Més informació sobre el Grupo Ciudades Patrimonio.

Segells de reconeixement d’administració oberta