Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2013 Inici del periode de preinscripció de les llars d'infants

Inici del periode de preinscripció de les llars d'infants

Inici del periode de preinscripció de les llars d'infants

A partir del proper dilluns 6 de maig i fins al 17 de maig, estarà obert el termini de presentació de sol·licituds per a llar d’infants. Les famílies amb infants nascuts del 2011 a maig de 2013 poden participar en la preinscripció per a llar d’infants sostingudes amb fons públics.
03/05/2013

A partir del proper dilluns 6 de maig i fins al 17 de maig, estarà obert el termini de presentació de sol·licituds per a llar d’infants. Les famílies amb infants nascuts del 2011 a maig de 2013 poden participar en la preinscripció per a llar d’infants sostingudes amb fons públics. Les diferents llars del municipi han estat organitzant jornades de portes obertes per donar a conèixer les instal·lacions, el projecte educatiu i l’equip de professionals.

Per al curs 13/14 la ciutat compta amb una oferta de 455 places vacants en llars públiques i 250 en llars subvencionades. Per participar en la preinscripció cal lliurar la sol·licitud i la documentació que l’acompanya a la llar d’infants demanada com a primera opció o a l’Oficina Municipal d’Escolarització de Tarragona, ubicada a la seu de l’IMET, Av. Ramón y Cajal 70 de Tarragona.

Segells de reconeixement d’administració oberta