Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2013 Presentada la segona edició dels premis IMET, "Josep Vives i Ciurana" donats per Repsol

Presentada la segona edició dels premis IMET, "Josep Vives i Ciurana" donats per Repsol

Presentada la segona edició dels premis IMET, "Josep Vives i Ciurana" donats per Repsol

Aquests premis volen fer un reconeixement a la contribució en els àmbits educatius i socioeducatius orientats al foment i millora de la cohesió social, la preservació i sostenibilitat del medi ambient, el coneixement de les tecnologies de la informació i comunicació, la difusió de la llengua catalana, la cultura, les arts i el coneixement del patrimoni històric de la ciutat.
13/05/2013

 

Per segona vegada l’Ajuntament de Tarragona, mitjançant l’Institut Municipal d’Educació (IMET) conjuntament amb l’empresa REPSOL, organitzen i convoquen l’edició dels Premis IMET d’Educació “Josep Vives Ciurana”.

El patrocini d’aquests premis s’enquadra en el conveni marc entre la Ciutat de Tarragona i Repsol, que van signar l’Alcalde de Tarragona, Josep Félix Ballesteros, i el Director del Complex Industrial, Joan Pedrerol, l’any passat. El conveni assenyala com un dels àmbits preferents de col·laboració amb l’Ajuntament el de l’ensenyament, i és concreta donant suport als Premis IMET d’Educació “Josep Vives Ciurana” que avui ha presentat la seva segona edició.

El suport als Premis IMET d’Educació “Josep Vives Ciurana” són la materialització del reconeixement i suport que Repsol vol fer al món escolar: la llar d’infants, el segon cicle infantil i l’educació primària.

Durant la presentació, els guardonats de l’edició anterior de l’Escola Campclar han fet una breu exposició del treball “Els nostres hortets: reciclem, construïm, sembrem i mengem”.

“La convocatòria dels premis vol reconèixer i difondre la tasca que desenvolupen els centres educatius a Tarragona ja sigui el cos docent, els alumnes, els pares, i també el personal no docent”, ha dit Joan Sanahujes, regidor d’Ensenyament de l’Ajuntament de Tarragona.

Aquestes actuacions a més a més del seu valor específic, poden contribuir a ser una font d’inspiració i de reflexió per a altres centres o educadors i equips docents de Tarragona ja siguin públics o concertats i que tinguin almenys alguna d’aquestes tres etapes que es corresponen amb les categories dels premis IMET d’Educació:

a) Educació Infantil de primer cicle. Llars d’infants 0-3 anys
b) Educació Infantil de segon cicle (3-6 anys)
c) Educació Primària (6-12 anys)

Aquest premi suposa per Repsol una mostra més del seu compromís de col•laboració amb el món de l'educació, amb la finalitat última de contribuir al progrés i desenvolupament de la societat ja sigui a l’ensenyament de secundària, la formació professional o l’ensenyament universitari.

Els treballs es poden presentar a concurs entre els dies 1 de juny i 14 de juliol a la seu de l’ IMET.

Segells de reconeixement d’administració oberta